نواختن زنگ سلامت در مدارس شهرستان اصلاندوز ( ۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ )

۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۲۲:۲۷ کد : ۳۱۲۱۸ اخبار شبکه
تعداد بازدید:۴۹

️امروز دوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ همزمان با هفته سلامت زنگ سلامت در مدارس شهرستان اصلاندوز نیز نواخته شد. ️ این مراسم به صورت نمادین در مدرسه ولایت شهرستان اصلاندوز با حضور معاون فرماندار ،مدیر و معاون شبکه بهداشت و درمان ، رئیس آموزش و پرورش و دیگر مسئولین ادارات برگزار و زنگ سلامت به دست جهانبانی معاون فرماندار شهرستان اصلاندوز به صدا درآمد. ️ در ادامه مهندس پناهی مدیر شبکه بهداشت شهرستان اصلاندوز در خصوص هفته ملی سلامت با شعار "سلامت خانواده با مردمی سازی سلامت" برای دانش آموزان مطالبی بیان کردند. ️مهندس پناهی با بیان اینکه نقش تغذیه صحیح و تحرک بدنی مناسب را در طول زندگی نباید نادیده بگیریم افزود : بین تغذیه صحیح و طول عمر همراه با سلامتی رابطه مستقیم وجود دارد ، بنابراین لازمه داشتن عمری طولانی همراه با سلامت جسمانی ، تغذیه صحیح ، فعالیت بدنی مناسب و رعایت موازین بهداشتی از دوران کودکی و نوجوانی می باشد.

نظر شما :